Sari la conținut

Defrisare

Oferim servicii profesionale de defrisare vegetatie spontana , arbusti,lastaris pentru cei care efectueaza intretinere sau renovare a gradinii. Folosind serviciile noastre, clientii pot depozita temporar deseurile din gradina in containerele noastre (in timp ce se afla pe proprietatea lor). Dupa terminarea defrisarii/renovarii deseurile rezultate vor fi eliminate in siguranta,responsabil si in conformitate cu legislatia in vigoare. Datorita faptului ca punem la dispozitie pubele mari si folosim camioane comerciale de incredere, suntem capabili sa indepartam deseurile de orice natura, de la ramuri grele de copaci pana la iarba.

Serviciile noastre sunt disponibile atat clientilor casnici (cum ar fi proprietarii de case), cat si clientilor comerciali (cum ar fi companiile de servicii de gradinarit si amenajare a teritoriului). Pentru confortul clientilor nostri, plasam cosurile de gunoi conform specificatiilor exacte ale acestora si livram si colectam cosurile in timp util.

Inchiriere container

Atunci cand intreprindeti un proiect de constructie de orice dimensiune sau natura, este inevitabil sa se creeze moloz. Acest moloz rezulta in general din materiale de constructie ramase, care pot include ciment, nisip, caramizi, cherestea, etc. 

Daramaturile din constructii sunt adesea foarte grele si, prin urmare, sunt extrem de dificil de indepartat folosind mijloacele traditionale de transport. Acesta este motivul pentru care multi oameni aleg sa foloseasca serviciile unei companii de colectare a deseurilor, cum ar fi EasyBags. Serviciul nostru de colectare a molozului este complet, de incredere si oferim intotdeauna servicii prompte si profesionale tuturor clientilor nostri. 

In functie de marimea si particularitatiile fiecarui proiect punem la dispozitia clientului diferte tipuri de recipiente pentru colectarea deseurilor .

  • Saci EasyBags 1 m³
  • Saci EasyBags 3 m³
  • Containere Skip si containere Arbroll din otel, care sunt suficient de robuste pentru a face fata chiar si celor mai grele incarcaturi de moloz.

Dupa ce proiectul de constructie al clientului nostru este finalizat si/sau pubele sunt umplute la capacitate maxima, colectam pubele de la sediul acestora pentru a elimina in siguranta si responsabil molozul colectat. 

EasyBags ofera serviciile noastre atat clientilor casnici, cat si contractorilor de constructii, si nicio lucrare nu va fi vreodata prea mare sau prea mica pentru a fi indeplinita. Deoarece satisfactia clientilor se afla pe primul loc pe lista noastra de prioritati, aspiram intotdeauna sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii posibile. Pentru a atinge acest nivel ridicat de satisfactie a clientilor, ne facem misiunea sa livram si sa ne colectam cosurile in timp util.

Demolari

Serviciile de demolari oferite de Ecogreen Construct sunt oferite din nevoia de a face loc unui spatiu nou, destinat unor noi imobile.

Executam demolari intr-o maniera in care se asigura atat protectia mediului cat si a operatorilor utilajelor necesare.

  • Demolari case
  • Demolari vile
  • Demolari hale
  • Demolari garaje
Serviciile sunt oferite pe intreaga raza a Municiliului Bucuresti, Ilfov si Giurgiu.