Sari la conținut

Defrisare

Oferim servicii profesionale de defrisare vegetatie spontana , arbusti,lastaris pentru cei care efectuează întreținere sau renovare a grădinii. Folosind serviciile noastre, clienții pot depozita temporar deșeurile din grădină în containerele noastre (în timp ce se află pe proprietatea lor). După terminarea defrisarii/renovarii deseurile rezultate vor fi eliminate în siguranță,responsabil si in conformitate cu legislatia in vigoare. Datorită faptului că punem la dispoziție pubele mari și folosim camioane comerciale de încredere, suntem capabili să îndepărtăm deșeurile de orice natură, de la ramuri grele de copaci până la iarbă.

Serviciile noastre sunt disponibile atât clienților casnici (cum ar fi proprietarii de case), cât și clienților comerciali (cum ar fi companiile de servicii de grădinărit și amenajare a teritoriului). Pentru confortul clienților noștri, plasăm coșurile de gunoi conform specificațiilor exacte ale acestora și livrăm și colectăm coșurile în timp util.

Inchiriere container

Atunci când întreprindeți un proiect de construcție de orice dimensiune sau natură, este inevitabil să se creeze moloz. Acest moloz rezultă în general din materiale de construcție rămase, care pot include ciment, nisip, cărămizi, cherestea, etc. 

Dărâmăturile din construcții sunt adesea foarte grele și, prin urmare, sunt extrem de dificil de îndepărtat folosind mijloacele tradiționale de transport. Acesta este motivul pentru care mulți oameni aleg să folosească serviciile unei companii de colectare a deșeurilor, cum ar fi EasyBags. Serviciul nostru de colectare a molozului este complet, de încredere și oferim întotdeauna servicii prompte și profesionale tuturor clienților noștri. 

In functie de marimea si particularitatiile fiecarui proiect punem la dispozitia clientului diferte tipuri de recipiente pentru colectarea deseurilor .

  • Saci EasyBags 1 m³
  • Saci EasyBags 3 m³
  • Containere Skip si containere Arbroll din oțel, care sunt suficient de robuste pentru a face față chiar și celor mai grele încărcături de moloz.

După ce proiectul de construcție al clientului nostru este finalizat și/sau pubele sunt umplute la capacitate maximă, colectăm pubele de la sediul acestora pentru a elimina în siguranță și responsabil molozul colectat. 

EasyBags oferă serviciile noastre atât clienților casnici, cât și contractorilor de construcții, și nicio lucrare nu va fi vreodată prea mare sau prea mică pentru a fi îndeplinită. Deoarece satisfacția clienților se află pe primul loc pe lista noastră de priorități, aspirăm întotdeauna să oferim clienților noștri cele mai bune servicii posibile. Pentru a atinge acest nivel ridicat de satisfacție a clienților, ne facem misiunea să livrăm și să ne colectăm coșurile în timp util.

Demolari

Serviciile de demolari oferite de Ecogreen Construct sunt oferite din nevoia de a face loc unui spatiu nou, destinat unor noi imobile.

Executam demolari intr-o maniera in care se asigura atat protectia mediului cat si a operatorilor utilajelor necesare.

  • Demolari case
  • Demolari vile
  • Demolari hale
  • Demolari garaje
Serviciile sunt oferite pe intreaga raza a Municiliului Bucuresti, Ilfov si Giurgiu.